Vantaan SM-hiihdot – mitä pedot tuumivat viikonlopusta?

Vantaan SM-hiihdot – mitä pedot tuumivat viikonlopusta?

Vantaan SM-hiihdot ja kauden ensimmäiset hiihdon Suomen mestaruudet on jaettu. Koko Petoteam oli viikonloppuna ladulla. Annetaas jokaiselle pedolle oma puheenvuoronsa tehdä lyhyt tilinpäätös viikonlopusta.

”Kauden parhaat kisat, ja suunta on tällä hetkellä erinomainen. Lauantaina oli ongelmia ahtaalla pitämisen kanssa, mutta sunnuntaina pystyin hiihtämään alusta loppuun limiitillä.” – Aleksi

Aleksin tyylinäytettä viikko ennen SM-hiihtoja Tampereella

”Hyvät vedot molempina päivinä, vaikka sprinttifinaalissa jalka olikin vähän tyhjän oloinen. Lauantaina tasaista menoa eikä se top10 hirveen kaukana enää ole. Ei kai tuohon voi olla kuin tyytyväinen.” – Tero

”Perjantain pariviestipäivä oli kokonaisuudessaan erittäin hyvä ja hieman yllättäen päästiin Teron kanssa finaaliin. Päivän kova kuormitus, josta sain varottelua jo etukäteen, näkyi sitten lauantaina ja sunnuntaina tylysti. Paras terä hiihdosta oli kateissa, jäljellä pelkästään väsynyt mies ja tulokset sen mukaiset. Positiivista kuitenkin huomata että kova työ harjoituskaudella on nostanut omaa perustasoa jälleen ylöspäin. Ensi viikonloppuna uudestaan Vöyrillä.”
– Joni

Joni myllyttää pariviestiä

”Jos se on meno ollut tähän asti aina perushyvää, ni kait se oli lauantaina vähän parempaa. Ei sillä vieläkään kuuhun mennä mutta hyvää kansallista keskitasoa nyt kumminkin. Lopussa alkoi tulla väsy mutta niin sitä vaan vielä raahattiin seniori Suomen cupin pisteille.” – Janne

”Mukava turistireissu Vantaalla. Hiihdossa elonmerkkejä ja suunta ylöspäin. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella vaparillekin löyty vähän iskua!” – Markus

”Medium performance. Tällanen suoritus kelpaa kansallisissa, SM-kisoissa pitäs venyä 20-30sekuntia kovempaan. Viikko sitten oli hieman parempi iskenderi Tampereen kisoissa, lauantaina oli enemmän louskutusmoodi. Silti ok veto!” – Mikko

”Perjantaina oli hyvä jalka ja kulku, harmillisesti emme yltäneet Henkan kanssa pariviestissä finaaliin. Sunnuntaina oli sitten perus päivä ja tasaista menoa, mutta SM-kisoissa pitäisi pystyä venymään. Se jäi harmittamaan. Ensi viikonloppuna taistellaan uudelleen Vöyrin Suomen Cupissa!” – Vellu

Tulokset

Perjantai

Petoteam M 12. (Tero & Joni)
Petoteam T 21. (Vellu & Henkka)

Lauantai

Tero 15.
Joni 24.
Janne 25.
Aleksi 33.
Mikko 52.

Sunnuntai

Joni 28.
Aleksi 29.
Vellu 48.
Henkka DNF

Kaikki tulokset

Ensi viikonloppuna hommat jatkuu Vöyrin Suomen Cupilla. Lauantaina ohjelmassa perinteisen 3×7,5km viesti ja sunnuntaina perinteisen 30km yhteislähtö!