Relator lahjoitti rahaa syöpäsairaiden lasten hyväksi

Relator lahjoitti rahaa syöpäsairaiden lasten hyväksi

Tänä vuonna Himos Uphill Runin juoksijat keräsivät lahjoitussummaa syöpäsairaiden lasten hyväksi. Relator Oy lahjoitti jokaisesta vuoden aikana hyväksytystä Himos Uphill suorituksesta 2€ syöpäsairaiden lasten hyväksi. Jotta juoksijat pistäisivät parastaan, Relator lupasi jokaisesta uudesta miesten ja naisten reittiennätyksestä ylimääräiset 100€. Osallistujia oli kiitettävästi ja uusi reittiennätyskin nähtiin. Neljän osakilpailun jälkeen lopullinen lahjoitussumma oli 304€.

Relator halusi olla mukana houkuttelemassa ihmisiä liikkumaan ja samalla tehdä hyvää syöpäsairaiden lasten hyväksi. ”Relator on koko yrityksen historian ajan tukenut liikuntaa ja autamme mielellämme myös apua tarvitsevia lapsia”, kommentoi Relatorin toimitusjohtaja Laura Leppänen.

Relator Oy on teknologia- ja toimittajariippumaton ICT-asiantuntijayritys, joka tarjoaa korkealaatuisia ICT-asiantuntija- ja ohjelmistokehityspalveluja. Relatorin asiantuntijat toimivat tulkkina ihmisen ja tietotekniikan välissä auttaen löytämään asiakkaille parhaimmat ratkaisut erilaisiin ICT-haasteisiin.