Arttu ja Tomi jatkavat Hiihtoliiton alle 18-vuotiaiden valmennusryhmässä

Arttu ja Tomi jatkavat Hiihtoliiton alle 18-vuotiaiden valmennusryhmässä

Petoteamin reippaan nuorisoporukan kaksikko Arttu ja Tomi jatkavat Hiihtoliiton alle 18-vuotiaiden lupausten valmennusryhmässä, ryhmän toimintahan on molemmille tuttua jo viime vuodelta. Ryhmän tärkeimpiin kilpailuihin kuuluvat nuorten SM-kilpailujen ohella vuosittain järjestettävät nuorten Pohjoismaiden mestaruuskilpailut, joka toinen vuosi järjestettävät Euroopan Nuorten Olympiafestivaalit sekä neljän vuoden välein järjestettävät Nuorten Olympialaiset. Siinäpä tavoitetta Artun ja Tomin lisäksi muillekin Petoteamin junioreille! Ryhmän koordinaattorina toimii Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmentaja Jussi Simula, joten oranssia väriä löytyy myös ryhmän johtoportaasta.

http://www.hiihtoliitto.fi/maastohiihto/uutiset/maastohiihdon-nuorten-alle-18-vuotiaiden-valmennusryhmat-valittu/