Petolaumalle kaksoisvoitto PM-viestissä Pihtiputaalla!

Petolaumalle kaksoisvoitto PM-viestissä Pihtiputaalla!

Keski-Suomen piirinmestaruuskilpailut kilpailtiin viikonloppuna Pihtiputaalla. Lauantaina mestaruuksista kamppailtiin vapaan normaalimatkoilla ja sunnuntaina oli vuorossa mielenkiintoiset viestit. Petolauman oranssit värit keikkuivat hienosti kärkikahinoissa molempina päivinä!

Lauantaina lumiestradille asteli Petoteamista Jelosen Henkka ja Liuhan Jouko. Vapaan kymppi tarjosi vauhdikkaan kilpailun ja lopputuloksissa Henkka sijoittui sijalle 5, johon mies ei ollut kovinkaan tyytyväinen. Jouko oli tuloksissa lopulta 13.

Petojunnut pitivät lauantaina kovaa kyytiä laajalla rintamalla ja valloittivat oranssilla koko podiumin M18-sarjassa! Arttu vei varmalla otteella voiton vapaan 5 kilometrillä ennen Markusta ja Patrikia, jotka molemmat tekivät kauden parhaimpia suorituksiaan kuluneella kaudella. Suunta on oikea! Lauantain tulokset.

Sunnuntaina hiihdettiin 3×5/8km viestit, joissa aloitusosuudella hiihdettiin pertsalla 5km ja kaksi seuraavaa vapaan osuutta oli 8 kilometriä. Ilveksen pedot hyökkäsivät viestiin kahdella joukkueella, molemmat yleiseen sarjaan. Päivän teemana oli leikkimielisesti Petoteam vs. Petoteam Jr. Petoteamin joukkue oli Henkka, Jouko, Vellu ja Petoteam Jr. oli järjestyksessään Markus, Patrik, Arttu.

Taisto oli tasainen, Henkka sai revittyä aloitusosuudellaan pientä kaulaa muihin, toisella osuudella asetelmat pysyivät melko stabiilina, joten ankkuriosuudelle jäi vielä jännitettävää. Lopulta Petoteam hiihti joukkueena rutiininomaisesti voittoon, mutta junnut täydensivät loistavasti Ilveksen kokonaispanosta sijoittuen Petoteamin vanavedessä toiseksi yleisen sarjan viestissä! Junnut jatkoivat kauden parhaimpia suorituksiaan ja Arttu sai vielä pidettyä hienosti Muuramen Urheilijat takanaan ankkuriosuudellaan. Viestin tulokset.

Erinomainen viestipäivä meiltä ja hienoa, että myöskin Petojunnumme lähtivät rohkeasti testaamaan vauhtiaan yleisen sarjan viestissä. Tästä jatketaan kohti Keuruun SM-kisaviikonloppua, jossa kolmen päivän aikana on luvassa vapaan sprinttiä, pertsan 15 km ja pertsan pariviesti.