Nuorten SM-hiihdot kilpailtiin Äänekoskella

Viikonloppuna kilpailtiin Äänekoskella nuorten SM-mitaleista. Lauantaina ohjelmassa oli perinteisen sprintit ja sunnuntaina vapaan 15 kilometriä. Petoja nähtiin viivalla runsain joukoin viikonlopun aikana. Lauantaina viivalla oli Hannes, Markus, Arttu, Tomi ja Patrik. Hannes tassutti itsensä ainoa Petona jatkoon eli 30 parhaan joukkoon, mutta valitettava kaatuminen omassa puolivälierässään vesitti haaveet välieräpaikasta sijoituksen ollessa 26. lopputuloksissa.

72. Arttu Kaario

Sunnuntaina päästiin hiihtämään distanssimatkaa vapaan 15km merkeissä. Petojunnujen lisäksi rosteriin liittyi myös Joni ja Vellu, jotka hiihtävät viimeistä vuottaan M23-sarjassa. Sunnuntain kilpailu sujui Petolaumalta kauttaaltaan melko tasapainoisesti parhaimpien suoritusten ollessa petomaisen kovia. Sunnuntain parhaimmista suorituksista vastasivat Arttu ja Joni sijoittuen molemmat kymmenen parhaan joukkoon. Arttu sijoittui uransa parhaalla hiihdolla hienosti sijalle 9 sarjassa M17 ja Joni puolestaan jaetulle 8. sijalle omassa sarjassaan.