Ilvekselle pronssia Otepään Special Olympics -kilpailuista

Ilvekselle pronssia Otepään Special Olympics -kilpailuista

Jämsänkosken Ilvekselle tuli menestystä Viron Otepään maastohiihdon kehitysvammaisten Euroopan mestaruuskisoista viime viikolla. Suomen joukkueeseen nimetty Jämsänkosken Ilveksen pikkupeto Aleksi Sipponen hiihti nimittäin pronssille kolmen kilometrin divisioonassa jääden hopeamitalista ainoastaan 0,9 sekunnin päähän!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aleksin suorituksen arvoa lisää se, että tämä pikkupeto oli koko kisojen nuorin osanottaja 13 vuoden iällään, joka on myös Special Olympics -kilpailujen alaikäraja. Otepään kilpailuihin osallistui yhteensä 12 maata ja noin 150 urheilijaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aleksin talven kilpailukalenterissa seuraavaksi vuorossa ovat SM-kilpailut puolentoista viikon päästä. Tämän jälkeen maaliskuun ohjelmassa on vielä avoimet kilpailut Norjassa ja koululaisten kisat.

Luistavia suksia ja hiihtämisen iloa Aleksille!