Jämin Suomen Cup ja EYOF-katsastukset

Viikonloppuna kilpailtiin Jämillä kauden kolmas Suomen Cupin kisaviikonloppu, jonka yhteydessä katsastettiin M/N18-sarjan hiihtäjiä talven arvokisoihin. Lauantaina Suomen Cupissa ohjelmassa oli vapaan 15km ja nuorilla puolestaan vapaan sprintit. Sunnuntaina käytiin perinteisen 3×7,5km viestit ja nuorilla oli vuorossa perinteisen 10km väliaikalähtökilpailu.

Lauantain Suomen Cupin vapaan 15km sujui Petoteamin urheilijoilta vaihtelevasti. Joni vastasi Petoteamin parhaimmasta suorituksesta ollen lopputuloksissa 19. sijalla ja oli kaiken kaikkiaan tyytyväinen suoritukseensa, vaikka viimeinen vaihde vielä antaa odotuttaa itseään. Muista Pedoista Aleksi oli 40. , Mikko 67. ja Janne 68. sijalla. Vellu joutui keskeyttää noin 9km kohdalla epätavallisten hengitysvaikeuksien vuoksi. Lauantain tulokset: http://www.hiihtoliitto.fi/site/assets/files/23138/m15km_tulokset.pdf

Junnupedot rinttailivat lauantaina, mutta eivät yltäneet jatkoon eli 18 parhaan joukkoon. Parhaasta suorituksesta vastasi Hannes, joka oli 31. karsinnassa. Muista petojunnuista Arttu oli 44. , Markus 46. ja Patrik 47.

Sunnuntaina vuorossa olikin viestit. Kisassa oli mukana yksi joukkue järjestyksessä Vellu, Joni ja Aleksi. Tasapainoisten suorituksien ja Aleksin kovan loppuvedon ansiosta pääsimme Top10:een loppusijoituksen ollessa juuri 10. sija. Kuten sanottua suoritus oli tasapainoinen, mutta parannettavaa jäi seuraaviin viesteihin. Tulokset osuusaikoineen: http://www.hiihtoliitto.fi/site/assets/files/23138/m_3x8km_viesti_tulokset_korjattu1258.pdf

Petojunnut paransivat hieman menoaan sunnuntain perinteisen kilpailussa. Hannes vastasi jälleen parhaasta suorituksesta sijoittuen 18:nneksi. Petojunnut muuten sijoittuivat Arttu 39. , Markus 40. ja Patrik 45. sijalle. Tomi joutui keskeyttämään kilpailun. Tulokset: http://www.extime.fi/kisasivut/067_jami_nuoret_pt.htm

Ensi viikonloppuna Joni ja Vellu sekä suurin osa Petoteam Jr. -tiimistä kilpailee Nuorten SM-kilpailuissa Äänekoskella. Kisasivut: http://www.hiihtoliitto.fi/nuorten-sm-hiihdot/aanekoski/